Organizacja wesel

WeseleOrganizujemy przyjęcia weselne, które z pewnością wszyscy goście zapamiętają na długo. Zadbamy o każdy szczegół uroczystości: od dekoracji sali i przygotowania wyśmienitych posiłków, aż po miłą i profesjonalną obsługę. Na zewnątrz obiektu znajduje się piękny i przestronny ogród, dzięki czemu mogą Państwo złożyć wymarzoną przysięgę ślubną w plenerze!

 

Sala weselna w Słońsku

Goście wesela będą się doskonale bawili w jasnym wnętrzu naszej sali, bowiem kolory moją duży wpływ na samopoczucie. Biel to kolor nieograniczonej przestrzeni i nieskazitelnej czystości. Przynosi spokój i dobry humor. Łagodzi emocje. Jest dobrym lekarstwem na stres, daje poczucie swobody. Pozwala na łatwe formułowanie myśli, nowych pomysłów. Chętnie otaczają się nim osoby dynamiczne, samodzielnie kierujące swoim życiem, otwarte na nowe pomysły i plany. Nasza sala jest doskonałym płótnem do tworzenia Państwa wizji dekoracyjnych! Ponadto rozkład sali i parkietu zaplanowany jest tak, że można obserwować cały parkiet nie ruszając się z miejsca. Jeśli szukacie nowoczesnej sali, wyśmienitych potraw oraz obsługi na wysokim poziomie, zapraszamy do kontaktu!

 

 

Wesele 3
Wesele 2
Wesele 1
Wesele 0

 

Przykładowe menu

 

Menu weselne SREBRNE


 

Rozpoczęcie przyjęcia.
Powitanie chlebem i solą.
Wzniesienie toastu szampanem (we własnym zakresie).

Obiad (serwowany na półmiskach)

Zupa: Domowy rosół z makaronem własnej roboty.

Danie główne:

  • Polędwiczki w sosie borowikowym
  • Roladki z kurczaka
  • ŁOSOŚ NA MASEŁKU

       Sos pieczeniowy, ziemniaki z masłem i koperkiem

Dodatki do obiadu 

  • Surówka z białej kapusty,
  • Buraczki z cebulą.

Zimne przekąski:

  • Tradycyjny tatar wołowy,
  • Śledzik po polsku,
  • Jajka w sosie tatarskim,
  • Caprese – pomidory z mozarellą i sosem Pesto,
  • Bułeczki panini z masłem czosnkowym.

Sałatki:

  • Sałatka Grecka
  • Sałatka Włoska

Pieczywo jasne i ciemne.

Dania podawane na ciepło podczas trwania imprezy:

  • Zupa gulaszowa, 
  • Gołąbki w sosie pomidorowym,
  • KROKIET Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI+BARSZCZYK.

 

Napoje:
Kawa i herbata bez ograniczeń.

Cena: 250 zł za osobę dorosłą; Dzieci do lat 12 płacą 50% ceny.
* Cena obowiązuje przy min. 50 pełnopłatnych osobach.


Poniżej dopłata 500 zł do wesela.

 

Poprawiny

Zupa: Żurek lub krem pomidorowo-paprykowy

Danie główne:

  • Pieczeń w sosie podawana z kluseczkami gnocchi
  • surówka
  • Dania pozostałe z przyjęcia weselnego
  • Kawa, herbata bez ograniczeń

Cena poprawin: 60 zł za osobę dorosłą; Dzieci do lat 12 płacą 50% ceny.

 

Pakiet I:

  • Napoje bez limitu (soki owocowe, napoje gazowane oraz woda w dzbankach z miętą i owocami).

Cena: 35zł/os. lub 45zł/os. z poprawinami

 * Jeżeli alkohol i inne napoje są dostarczane przez wynajmującego imprezę opłata tzw.korkowe za obsługę wynosi 10 zł za osobę.

 

 

 

 

Menu weselne ZŁOTE


 

Rozpoczęcie przyjęcia.
Powitanie chlebem i solą.
Wzniesienie toastu szampanem (we własnym zakresie).

Obiad (serwowany na półmiskach)

Zupa: Domowy rosół z makaronem własnej roboty.

Danie główne:

  • wołowina duszona,
  • filet z kurczaka kukurydzianego w sosie pesto,
  • polędwiczki w sosie borowikowym,
  • łosoś w sosie pomarańczowym,
  • ziemniaki z masłem i koperkiem, kluseczki gnocchi.

Dodatki do obiadu (3 z proponowanych):

  • mizeria z ogórków,
  • surówka z kapusty pekińskiej z papryką i ogórkiem,
  • surówka z białej kapusty,
  • buraczki z cebulą.

Zimne przekąski:

  • polędwiczki z przepiórczym jajkiem,
  • tradycyjny tatar wołowy,
  • śledzik po polsku,
  • przystawka z surimi krabowymi,
  • Carpacio wołowe,
  • Carpacio z buraka na rukoli,
  • bułeczki panini z masłem czosnkowym.

Sałatki:

  • grecka,
  • Ramzes – z pieczonym bekonem, grzankami i parmezanem.

Pieczywo jasne i ciemne.

Dania podawane na ciepło podczas trwania imprezy:

  • kaczka konfitowana na modrej kapuście,
  • zupa gulaszowa, 
  • gołąbki w sosie pieczarkowym,
  • krokiety z czerwonym barszczem.

 

Napoje:
kawa i herbata bez ograniczeń.

Cena: 300 zł za osobę dorosłą; Dzieci do lat 12 płacą 50% ceny.
* Cena obowiązuje przy min. 50 pełnopłatnych osobach.


Poniżej dopłata 500 zł do wesela.

 

Poprawiny

Zupa: żurek 

Danie główne:

  • pieczeń w sosie z ziemniakami pieczonymi,
  • dania pozostałe z przyjęcia weselnego,
  • kawa, herbata bez ograniczeń.

Cena poprawin: 70 zł za osobę dorosłą; Dzieci do lat 12 płacą 50% ceny.

 

Pakiet I:

  • napoje bez limitu (soki owocowe, napoje gazowane oraz woda w dzbankach z miętą i owocami).

Cena: 35zł/os. lub 45zł/os. z poprawinami

 

Pakiet II

  • napoje bez limitu (soki owocowe, napoje gazowane oraz woda w dzbankach z miętą i owocami),
  • ciasto z własnego wypieku, owoce.

Cena: 45zł/os. lub 50zł/os. z poprawinami.

 

* Jeżeli alkohol i inne napoje dostarczane są przez wynajmującego imprezę opłata tzw. korkowe za obsługę wynosi 10 zł za osobę.

 

 

Wesele 17
Wesele 16
Wesele 15
Wesele 14

 

Menu weselne platynowe


 

Rozpoczęcie przyjęcia.
Powitanie chlebem i solą.
Wzniesienie toastu szampanem (we własnym zakresie).

Obiad (serwowany na półmiskach)

Zupa: Domowy rosół z bażanta z makaronem własnej roboty.

Danie główne:

  • wołowina duszona w sosie winnym,
  • udo z kaczki konfitowane,
  • stek z suma,
  • polędwiczki w sosie borowikowym,
  • ziemniaki z masłem i koperkiem, kluski gnocchi.

Dodatki do obiadu (3 z proponowanych):

  • surówka z kapusty pekińskiej z cebulką czerwoną i kukurydzą,
  • surówka z białej kapusty,
  • buraczki.

Zimne przekąski:

  • łosoś na placuszku ziemniaczanym z kawiorem,
  • tatar tradycyjny,
  • tatar z wędzonego jesiotra,
  • polędwiczki z przepiórczym jajkiem,
  • hamburgerki,
  • carpacio wołowe,
  • śledzik po polsku,
  • bułeczki panini z masłem czosnkowym,
  • sałatka w sosie mango z krewetkami,
  • sałatka z kurczakiem.

Pieczywo jasne i ciemne.

Dania podawane na ciepło w trakcie trwania imprezy:

  • jagnięcina,
  • kaczka z karmelizowanymi marchewkami,
  • krewetki w sosie winno-maślanym na czarnym ryżu,
  • zupa gulaszowa,
  • paszteciki z barszczem.

 

Napoje:
kawa i herbata bez ograniczeń.

Cena: 350zł za osobę dorosłą; Dzieci do lat 12 płacą 50% ceny.
* Cena obowiązuje przy min. 50 pełnopłatnych osobach.
Poniżej dopłata 500zł do wesela.

 

Poprawiny

Zupa: Żurek

Danie główne:

  • filet kukurydziany z sosem pesto,
  • surówka,
  • dania pozostałe z przyjęcia weselnego,
  • kawa, herbata bez ograniczeń.

Cena poprawin: 70zł za osobę dorosłą; Dzieci do lat 12 płacą 50% ceny.

 

Pakiet I:

  • napoje bez limitu (soki owocowe, napoje gazowane oraz woda w dzbankach z miętą i owocami).

Cena: 35 zł/os. lub 45zł/os. z poprawinami

 

Pakiet II

  • napoje bez limitu (soki owocowe, napoje gazowane oraz woda w dzbankach z miętą i owocami),
  • ciasto z własnego wypieku.

Cena: 55zł/os. lub 65zł/os. z poprawinami 

 

*Jeżeli alkohol jest dostarczany przez wynajmującego imprezę opłata tzw. korkowe za obsługę wynosi 10 zł za osobę. 

 

 

Wesele 3
Wesele 2
Wesele 1
Wesele 0

 

Galeria zdjęć

Poniżej dostępne są zdjęcia sali weselnej, parkietu, przestrzeni zewnętrznej oraz przykładowych dekoracji ślubnych. Zapraszamy do oglądania!

 

Przejdź do galerii